Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Spara energi

Spara energi

Hardcover book. Bonnier Publications A/S. 2013. 95 pages.

Condition As New. Stigande energipriser har gjort det fantastiskt lönsamt att tilläggsisolera sin villa. I boken SPARA ENERGI lär du dig allt om isolering av bl.a. värmerör, ytterväggar, källare och vind. Här förklaras också hur du kan utnyttja solenergi och värmepumpar och du får en rad värdefulla energitips.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9788253532486
Title
Spara energi
Author
Prien, Sören
Publisher
Bonnier Publications A/S
Year of release
2013
No of pages
95 pages
Binding
Inbunden
Size
225 x 301 mm Spine width 12 mm
Weight
630 g
Language
Svenska
Description
Stigande energipriser har gjort det fantastiskt lönsamt att tilläggsisolera sin villa. I boken SPARA ENERGI lär du dig allt om isolering av bl.a. värmerör, ytterväggar, källare och vind. Här förklaras också hur du kan utnyttja solenergi och värmepumpar och du får en rad värdefulla energitips.

Boken är en fristående del av DITT HUS, den nya bokserien för alla gör-det-självare. Här finns allt samlat på ett ställe, och du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad kunskap om exakt vilka uppgifter som är de viktigaste och mest fördelaktiga att sätta igång med, i just ditt hus.

Samtliga böcker i serien går på djupet och förklarar detaljerat hur du ska underhålla, reparera och förbättra ditt hus för att vara säker på att det behåller sitt värde även i framtiden. Böckerna har producerats ihop med duktiga hantverkare och erfarna gör-det-självare. Alla steg för steg-anvisningar är lätta att förstå och bidrar till att du får ett bra resultat.